Wognums Troost WC YouTube kanaal

Sinds een paar weken is het WC YouTube kanaal gelanceerd. In deze tijden, van intelligente lockdown in verband met het corona virus, kunnen we het wel gebruiken om af en toe even te lachen.

We hebben inmiddels 75 abonnees op het kanaal en de verzoekjes zijn binnengekomen op het eerste Facebook bericht en genoteerd.

Maar we kunnen ons ook voorstellen dat de herinneringen aan de eerste voorstellingen wat verder in het brein zijn opgeslagen. Om die herinnering even te prikkelen hierbij het totaal overzicht van alle acht gespeelde voorstellingen met daarbij de sketches die ten tonele zijn gevoerd.

Klik hier voor het totale overzicht.

En laat gerust op onze Facebook pagina of door een mailtje weten welke sketch jij terug wilt zien op het Youtube kanaal.

En klik hier om direct naar het Youtube kanaal te gaan. Wel graag abonneren 😉

Bevrijdingsdag!

Over krap een maand is het alweer zo ver. De première van het Wognum Cabaret is op bevrijdingsdag. En dat zal dus ook voor ons een bevrijding zijn. Dan zal er naar voren komen of al onze voorbereidingen weer leiden tot een geslaagde avond. Hoewel er nog heel veel moet gebeuren hebben we er al vertrouwen in dat dat gaat lukken. Afgelopen zondag hebben we weer de hele dag gerepeteerd, maar vooral ook heel veel gelachen.
De eerste repetitie met een gloednieuwe band is aankomende vrijdag . De band is dit jaar vijf man sterk. Op slagwerk zoals gebruikelijk Koos Blauw. Op gitaar dit jaar Arjen Zuiker, toetsen worden bespeel door Jetze Talsma, op basgitaar Leander Lantinga en percussie Ruud van Etten. De band zal dit jaar overigens op wel een heel bijzondere plek plaats nemen. Waar dan? Dan zal je wel zien. Als je komt kijken tenminste. En dat brengt me op het punt dat er nog steeds een aantal kaarten te koop zijn. Het zal toch niet gebeuren dat we voor het eerst in de historie van het WC niet op alle avonden uitverkocht zijn?

Kom dus gewoon op bevrijdingsdag bij onze bevrijding kijken en haal snel nog een paar kaarten bij Deco Home van Etten.

Je weet wel, daar waar je ook je pakketje kunt brengen. Het gonst inmiddels ook wie er wel en niet zullen worden voorkomen in ons programma Trek & Trees. Neem geen risico, kom kijken.

Kaartverkoop WC 2017: Trek & Trees

De kaartverkoop van onze volgende voorstelling, Trek&Trees, start zoals inmiddels bekend op 18 februari.

Nu ook bekend de prijs van een kaart en die is vastgesteld op € 14,50. U mag maximaal 4 kaarten per persoon kopen.

De verkoop start om 14.50 uur.

Kaartverkoop!

Op 18 februari start de kaartverkoop. Zoals te doen gebruikelijk doen we dat bij café Stam. Waarschijnlijk ’s middags in de zaal. De details worden snel bekend gemaakt in Walhalla, op Twitter, Facebook en Instragram.

Je kunt het niet missen!

Vernieuwde site

De oude site was heel lang geleden in elkaar geknutseld. Hoog tijd voor iets nieuws. We zijn nog druk aan het sleutelen. Under construction dus in goed Westfries.